Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Wil je jezelf trakteren op een uniek juweel? Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een feestje, geboorte, verjaardag of andere gelegenheid? De juwelierszaak Art'emi presenteert haar collectie sieraden voor kinderen, vrouwen en mannen. U vindt op onze online winkel tijdloze modeaccessoires en sieraden ontworpen door onze Belgische ontwerper in haar lokale werkplaats. Ontdek onze juwelierszaak voor levering in Oostende, voor uw grootste plezier. 

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Schrijf een eeuwige boodschap op je juweel of accessoire

n belangrijke datum voor jou, een symbool dat veel betekent, een tekening die je na aan het  hart ligt. Artemis Vasilakis graveert voor u het juweel of trendy accessoire dat u heeft gekozen voor een uniek cadeau. 

Een gegraveerde medaille heeft meteen meer impact voor de persoon aan wie je hem aanbiedt, daarom biedt Art'emi je de gravure aan op je hanger, accessoire, ketting of gourmette.

Door te kiezen voor sieradenpersonalisatie, zorg je ervoor dat je een cadeau aanbiedt dat je ontvanger echt zal bevallen. 

Onze juwelierszaak bezorgt in Oostende, dus maak van de gelegenheid gebruik om het hart van je vriend te raken met een sieraad uit de Art'emi juwelencollectie.

Ontdek onze andere juwelen

Wie is Art'emi, een juwelenontwerpster in België?

Artemis Vasilakis is niet zijn eerste juweel. Deze Belgische ontwerper met een passie voor mode en accessoires ontwerpt sinds 1995 kettingen, ringen, armbanden, oorbellen en andere collecties voor alle leeftijden en stijlen. 

Wat drijft het? De groeiende belangstelling voor de nieuwste trends en de feedback van zijn klanten, blij met zijn nauwgezette en zorgvuldige werk. Art'emi vindt zichzelf graag opnieuw uit en biedt daarom unieke stukken, altijd gevarieerder voor uw grootste plezier. 

Wat biedt onze juwelierszaak in de buurt van Oostende?

In het atelier van Art'emi komen honderden creaties tot leven. 

Onze collectie damessieraden omvat: 

- Damesarmbanden: zilveren armbanden, gastronomische armbanden, leren armbanden, enz. 

- Dames kettingen: medaille en aanpasbare medaillons in sterling zilver, of mooie kettingen.

- Damesringen: zilveren ringen of bezet met edelstenen of halfedelstenen 

- Oorbellen: hangende gespen of elegante ringen

- Accessoires voor vrouwen: broches en sleutelhangers

Heren sieraden en accessoires, bijvoorbeeld: 

- Herenkettingen: militaire plaquettes en medaillekettingen

- Herenarmbanden: gastronomische voornaam, medaillearmband, slavenarmband en doelarmband. 

- Heren accessoires: manchetknopen en kraag walvissen

Art'emi heeft ook aan kinderen gedacht, vooral door zijn originele creaties van armbanden, kettingen en zijn sieraden en gravures voor kinderen voor de personalisatie van hun sieraden.

Art'emi: juwelierszaak in de buurt van Oostende die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan

Art'emi creaties bestaan uit massief zilver 925, een garantie voor kwaliteit, robuustheid en dus een lange levensduur voor uw sieraden en accessoires. Onze zilveren sieraden begeleiden u in uw dagelijks leven en volgen het ritme van uw dagen. Dit zijn unieke creaties, die je versiering voor een mooie avond compleet maken, die je pols door de dagen heen sieren, die je nek van 's morgens tot' s avonds versieren, om je eraan te herinneren dat je een geliefde bent. 

Kies voor de Art'emi juwelierszaak, in levering aan Oostende, zowel voor zijn maatwerkservice als voor de kwaliteit van zijn creaties. 

Gratis gravure en levering in heel België

Juwelen voor levering in Oostende en om u heen

Art'emi heeft ook aan bruikbaarheid gedacht voor zijn brede scala aan sieraden en accessoires. 

Dat komt omdat je niet altijd tijd hebt om je te verplaatsen, noch wil je kostbare minuten verspillen aan het passen van een sieraad als het een geschenk is. 

Daarom levert Art'emi uw juwelen aan Oostende, van Konterdam tot Stene via Raversijde en Vuurtorenwijk en niet te vergeten Mariakerke. 

Woon je aan de rand van Oostende? Art'emi levert ook aan Oudenburg, Middelkerke, Bredene, De Haan en Jabbeke! 

Bouton de manchette Bruxelles

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u