Wil je een uniek sieraad kopen? Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor een feestje, geboorte, verjaardag of andere gelegenheid? Art'emi sieraden presenteert haar collectie sieraden voor kinderen, vrouwen en mannen. In onze online winkel vindt u tijdloze modeaccessoires en sieraden ontworpen door onze Belgische ontwerper in haar lokale werkplaats. Ontdek onze juwelierszaak bij levering in Oostende, voor uw grootste plezier.

Wie is Art'emi, een sieraadontwerper in België?

Artémi Vasilakis is niet bij zijn eerste juweel. Deze Belgische ontwerper met een passie voor mode en accessoires ontwerpt sinds 1995 kettingen, ringen, armbanden, oorbellen en andere collecties voor alle leeftijden en stijlen. Wat drijft hem? Zijn groeiende interesse in de nieuwste trends en de feedback van zijn klanten, blij met zijn nauwgezette en nauwgezette werk.

Art'emi vindt zichzelf graag opnieuw uit en biedt daarom unieke stukken, altijd gevarieerder voor uw plezier.

Wat biedt onze juwelier in de buurt van Oostende?

In het atelier van Art'emi komen honderden creaties tot leven.

Onze sieradencollectie voor dames bestaat uit:

Sieraden en accessoires voor mannen, bijvoorbeeld:

Art'emi dacht ook aan kinderen, vooral door zijn originele creaties van armbanden, kettingen en zijn sieraden en kinderprenten (hyperlink naar de pagehttps://www.artemi.be/fr/112-bijoux-enfant) voor de personalisatie van hun sieraden.

Schrijf een eeuwige boodschap op uw juweel of accessoire

Een belangrijke datum voor jou, een symbool dat veel betekent, een tekening die je na aan het hart ligt. Artémi Vasilakis serieus voor u het juweel of trendy accessoire dat u hebt gekozen voor een uniek cadeau. Een gegraveerde medaille heeft meteen meer impact voor de persoon aan wie je hem aanbiedt, daarom biedt Art'emi je graveren op je hanger, accessoire, ketting of gourmet.

Door te kiezen voor sieraden maatwerk,zorg je ervoor dat je een cadeau aanbiedt dat je ontvanger echt zal bevallen. Onze juwelierszaak bezorgt in Oostende, dus grijp de gelegenheid aan om het hart van je vriend te raken met een stuk uit de Art'emi sieradencollectie.

Art'emi: juwelierszaak vlakbij Oostende die kwaliteit benadrukt

Art'emi creaties bestaan uit massief zilver 925, een garantie voor kwaliteit, robuustheid en daarmee een lange levensduur van uw sieraden en accessoires. Onze zilveren sieraden begeleiden u in uw dagelijks leven en volgen het ritme van uw dagen. Dit zijn unieke creaties, die je versiering compleet maken voor een mooie avond, die je pols door de dagen heen sieren, die je nek van 's ochtends tot 's avonds verfraaien, om je eraan te herinneren dat je een geliefde bent.

Kies voor Art'emi sieraden,in levering aan Oostende, zowel voor haar personalisatieservice als voor de kwaliteit van haar creaties.

Sieraden bij levering in en rond Oostende

Art'emi heeft ook aan de praktische kant gedacht vanwege het brede assortiment sieraden en accessoires. Je hebt niet altijd tijd om je te verplaatsen. Je wilt ook geen kostbare minuten verspillen aan het proberen van een sieraad als het een geschenk is. Daarom bezorgt Art'emi uw juwelen in Oostende, van Konterdam tot Stene via Raversijde en Vuurtorenwijk, om nog maar te zwijgen van Mariakerke. Woon je aan de rand van Oostende? Art'emi bezorgt ook in Oudenburg, Middelkerke, Bredene, De Haan en Jabbeke!