Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Ben je op zoek naar een juwelierszaak in Dendermonde om het perfecte cadeau voor een verjaardag aan te bieden? Wil je voor Valentijnsdag of Moederdag het unieke cadeau-idee vinden om dit moment te vereeuwigen? Of je nu iemand wilt plezieren door hem een sieraad aan te bieden of gewoon jezelf wilt verwennen, de Art'emi juwelierszaak in Dendermonde is het juiste adres! Wij bieden een zeer breed scala aan uitzonderlijke sieraden van alle soorten voor alle budgetten, leeftijden en wensen. Daarnaast levert uw juwelierszaak Art'emi de Dendermonde ook tot in de vier hoeken van uw stad. Zoek niet naar hoe u uw dierbaren kunt vullen, onze unieke collecties Art'emi zullen elke sieradencollectie perfect aanvullen.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Juwelen ook aanpasbaar in uw juwelierszaak in Dendermonde

Art'emi wil unieke stukken creëren die de persoonlijkheid weerspiegelen van degenen die ze dragen. Daarom zijn al onze sieraden ook aanpasbaar. 

Inderdaad, uw juwelierszaak in Dendermonde graveert gratis de boodschap van uw keuze op het juweel van uw keuze. 

Aarzel niet om een ontroerende en gedenkwaardige boodschap op uw sieraden te schrijven voor een gegarandeerd effect. 

Het aanpassen en graveren van modeaccessoires is ideaal om een cadeau nog persoonlijker en uitzonderlijker te maken. 

Maak dan Moederdag, Valentijnsdag... gedenkwaardig dankzij een gepersonaliseerd juweel.

Ontdek onze andere juwelen

De juwelen Art'emi in Dendermonde: een buitengewone knowhow!

Achter de juwelierszaak Art'emi, schuilt een ondernemende en geïnspireerde vrouw: Artemi Vasilakis. Gepassioneerd door mode en juwelen, maakt ze al haar collecties zelf in haar atelier in Brussel. Zeer attent op nieuwe trends en enthousiast om haar klanten unieke sieraden van hun soort, Artemi maten en ontwerpen mode-accessoires van alle schoonheid aan te bieden. 

Met zijn knowhow in sieraden creëert Art'emi authentieke stukken voor je nek, pols of vinger. Inderdaad, Art'emi sieraden zijn niet gemaakt om in hun doos te blijven. Ze weerspiegelen de persoonlijkheid van de drager en sublimeren subtiel je kledingstijl.

Een breed scala aan hoogwaardige sieraden

De juwelierszaak Art'emi in Dendermonde ontwerpt juwelen voor alle budgetten en smaken. Kortom, u zult uw geluk vinden in onze selectie sieraden voor vrouwen, mannen en kinderen.

Val voor een ring, een paar oorbellen, een armband, een ketting of een hanger voor vrouwen. Als u op zoek bent naar een cadeau voor mannen, ontdek dan onze manchetknopen, onze kettingen of onze verschillende accessoires. 

Als u een ideaal cadeau aan de kleintjes wilt aanbieden, vindt u onze selectie armbanden of gourmettes. Perfect voor een doopcadeau, deze juwelen zullen ongetwijfeld kinderen verrukken.

Massief zilveren sieraden, een garantie voor hoge kwaliteit

Naast dat ze origineel zijn, zijn onze sieraden gemaakt van edele materialen. Inderdaad, elk van onze creaties is gemaakt van sterling zilver 925, een kwaliteitslegering die zeer wordt gewaardeerd door juweliers. Dit geld zorgt voor een lange levensduur en schittering voor al onze creaties. Besprenkeld met enkele edelstenen zoals kwarts of toermalijn ..., zullen onze verfijnde creaties een extra vleugje elegantie aan uw kledingstijl geven.

Gratis gravure en levering in heel België

Sieraden Art'emi online, we zijn op elk moment beschikbaar

Je hebt geen tijd om naar de juwelierszaak van Dendermonde te gaan, maar je hebt toch een van onze juwelen gekraakt? Vraag dan om het bij je thuis te laten bezorgen. De Art'emi sieraden bezorgservice is eenvoudig, snel en vooral gratis!

De Art'emi juwelierszaak in Dendermonde levert aan de wijken Grembergen, Lutterzele, Wastijne, Dammen en Keur. Woont u in de steden Hamme, Zele, Lebbeke, Berlare of Lede, dan stuurt onze bezorgdienst u ook uw sieraad toe.

Zet uw zorgen en twijfels opzij en bezwijk gewoon voor de charme van onze sieraden!

Bouton de manchette Bruxelles

Juwelen ook in levering aan de juwelierszaak in Dendermonde

Of u nu in Jupille-sur-Meuse, Sclessin, Angleur of Chênée bent, uw ambachtelijke juwelier in Luik biedt u gratis levering van uw bestelling. Of het nu gaat om een kostuumjuweel of een hoog sieraad, we pakken al onze creaties zorgvuldig in om problemen tijdens het transport te voorkomen. Koop onze sieraden of u nu in het centrum van Luik, Guillemins, het Quartier Latin of Outremeuse woont. We leveren ook in nabijgelegen wijken zoals Saint-Laurent en Rocourt. Aarzel niet langer en ontdek de catalogus van hedendaagse juwelen en de afgewerkte juwelen gemaakt door uw ambachtelijke juwelier in Luik!

Gratis levering in heel België

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u