Bent u op zoek naar een juwelierszaak in Dendermonde om het perfecte cadeau voor een verjaardag aan te bieden? Voor Valentijnsdag of Moederdag wil je het unieke cadeau-idee vinden om dit moment te vereeuwigen? Of je nu iemand een plezier wilt doen door hem een juweel aan te bieden of jezelf gewoon in de watten wilt leggen, bij Art'emi juwelier in Dendermonde ben je aan het juiste adres! Wij bieden een zeer breed scala aan uitzonderlijke sieraden van alle soorten voor alle budgetten, leeftijden en wensen. Daarnaast levert uw juwelier Art'emi de Dendermonde ook aan de vier uithoeken van uw stad. Zoek niet naar hoe u uw dierbaren kunt vullen, onze unieke collecties Art'emi zullen perfect een aanvulling zijn op elke sieradencollectie.

De juwelen Art'emi in Dendermonde: een buitengewone knowhow!

Achter de juwelierszaak Art'emi, schuilt een ondernemende en geïnspireerde vrouw: Artemi Vasilakis. Gepassioneerd door mode en juwelen, maakt ze al haar collecties zelf in haar atelier in Brussel. Zeer attent op nieuwe trends en enthousiast om haar klanten unieke sieraden van hun soort aan te bieden, Artemi maten en ontwerpen mode-accessoires van alle schoonheid. Met zijn knowhow in sieraden creëert Art'emi authentieke stukken voor uw nek, pols of vinger. Inderdaad, Art'emi sieraden zijn niet gemaakt om in hun doos te blijven. Ze weerspiegelen de persoonlijkheid van de drager en sublimeren subtiel je kledingstijl.

Een breed scala aan sieraden van hoge kwaliteit.

De juwelier Art'emi in Dendermonde ontwerpt juwelen voor alle budgetten en smaken. Kortom, u vindt uw geluk tussen onze selectie sieraden voor vrouwen, mannen en kinderen.

Val voor een ring, een paar oorbellen, een armband, een ketting of een hanger voor vrouwen. Als u op zoek bent naar een cadeau voor mannen, ontdek dan onze manchetknopen, onze kettingen of onze verschillende accessoires. Als u een ideaal cadeau aan de kleintjes wilt aanbieden, vindt u onze selectie armbanden of fijnproevers  . Perfect voor een doopcadeau, deze juwelen zullen kinderen ongetwijfeld verrukken.

Juwelen ook aanpasbaar in uw juwelierszaak in Dendermonde.

Art'emi wil unieke stukken maken die de persoonlijkheid weerspiegelen van degenen die ze dragen. Daarom zijn al onze sieraden ook aanpasbaar. Uw juwelier in Dendermonde graveert immers gratis de boodschap van uw keuze op het juweel van uw keuze. 

Aarzel niet om een ontroerende en gedenkwaardige boodschap op uw sieraden te schrijven voor een gegarandeerd effect. Het aanpassen en graveren van modeaccessoires is ideaal om een cadeau nog persoonlijker en uitzonderlijker te maken. Maak dan Moederdag, Valentijnsdag... gedenkwaardig dankzij een gepersonaliseerd juweel.

Massief zilveren sieraden, een garantie voor hoge kwaliteit

Naast dat ze origineel zijn, zijn onze sieraden gemaakt van edele materialen. Inderdaad, elk van onze creaties is gemaakt van sterling zilver 925, een kwaliteitslegering die zeer gewaardeerd wordt door juweliers. Dit geld zorgt voor een lange levensduur en schittering van al onze creaties. Besprenkeld met enkele edelstenen zoals kwarts of toermalijn..., zullen onze verfijnde creaties een extra vleugje elegantie aan uw kledingstijl geven.

Juwelen ook in levering bij de juwelierszaak in Dendermonde.

Heb je geen tijd om naar de juwelierszaak van Dendermonde te gaan, maar heb je toch een van onze juwelen gekraakt? Vraag dan om het bij je thuis te bezorgen. De Art'emi sieraden bezorgservice is eenvoudig, snel en vooral gratis!

De Art'emi juwelierszaak in Dendermonde levert aan de wijken Grembergen, Lutterzele, Wastijne, Dammen en Keur. Woont u in de steden Hamme, Zele, Lebbeke, Berlare of Lede, dan stuurt onze bezorgdienst u ook uw juweel.

Zet uw zorgen en twijfels opzij en bezwijk gewoon voor de charme van onze sieraden!

Bestel vanuit heel Vlaanderen

Limburg - Kortrijk - Antwerpen - Gent - Brugges - Mechelen - Oostende - Genk  - Roeselare -  Dendermonde - Beringen - Vilvoorde - Turnhout - Sint-Truiden - Vorst -  Halle - Ninove - Waregem - Ieper - Lier - Tienen - Lommel - Menen - Tongeren - Bilzen - Aarschot -Deinze - Herentals - Izegem - Haerelbeke -  Ronse - Morstel - Maaseik - Diest - Hoogstraten - Torhout - Tielt - Aalst - Hasselt