Wil je het perfecte cadeau vinden voor iemand die je dierbaar is? Ben je op zoek naar een leuk cadeau-idee voor Valentijnsdag of voor een verjaardagscadeau? Om degenen van wie je houdt te koesteren, vind je het ideale cadeau in je juwelierszaak Art'emi de Lier. Voor alle gelegenheden en voor alle leeftijden vindt u trendy, ambachtelijke en 100% Belgische juwelen in uw Art'emi winkel.

Art'emi : de kunst van het sublimeren van je stijl

Het dragen van sieraden betekent dat je je persoonlijkheid bevestigt en de laatste hand legt aan je outfit. Het is gebaseerd op dit principe dat Art'emi unieke en aanpasbare sieraden creëert. Elk van zijn creaties beantwoordt aan dezelfde zorgen over elegantie en verfijning. Dankzij haar ervaring in sieraden en edele metaalbewerking vormt Art'emi tijdloze en elegante modeaccessoires. Inderdaad, goud, massief sterling zilver, kwarts of turkoois maken deel uit van de materialen en edelstenen die bij de creatie van zijn sieraden worden gebruikt. Met een ruim assortiment heren-, dames-  en kindersieraden vind je ongetwijfeld het stuk dat je mist in je collectie. 

Kies voor hem voor een mooie zilveren armband , een ketting of aanpasbare manchetknopen . Laat je voor haar verleiden door een ring, een paar oorbellen of een hanger met een gepersonaliseerde boodschap. Vind ook onze selectie van kindersieraden zoals fijnproevers of armbanden op onze e-shop.

Graveren: de ultieme personalisatie in uw juwelierszaak in Lier

Een cadeau geven is goed. Het uniek maken is nog beter! Uw juwelier Art'emi in Lier maakt gratis gravures van symbolen of gepersonaliseerde boodschappen om uw geschenk nog authentieker te maken.

Al uw juwelen worden geleverd in Lier

Je hebt een sieraad gekocht bij Art'emi, maar je weet niet hoe je het moet ophalen? Uw juwelier in Lier zorgt dan voor de levering bij u thuis. Wij leveren al onze creaties in de wijken Boomlaar, Zaat, Herderin, Bogerse Velden en Klaplaar. Woon je in Kessel, Berlaar, Duffel, Lint of Putte, laat je dan betoveren door onze juwelen.

Bestel vanuit heel Vlaanderen

Limburg - Kortrijk - Antwerpen - Gent - Brugges - Mechelen - Oostende - Genk  - Roeselare -  Dendermonde - Beringen - Vilvoorde - Turnhout - Sint-Truiden - Vorst -  Halle - Ninove - Waregem - Ieper - Lier - Tienen - Lommel - Menen - Tongeren - Bilzen - Aarschot -Deinze - Herentals - Izegem - Haerelbeke -  Ronse - Morstel - Maaseik - Diest - Hoogstraten - Torhout - Tielt - Aalst - Hasselt