Wil je je liefje een gouden armband geven? Heb je een gepersonaliseerd cadeau nodig in de aanloop naar de doop van je neefje? Vind veel originele en unieke cadeau-ideeën in uw juwelierszaak in Tongres. Art'emi creëert tijdloze creaties van hoge kwaliteit voor u en uw dierbaren.

Tongres Sieraden: Sieraden voor alle Smaken Art'emi

Art'emi streeft ernaar sieraden te maken voor alle budgetten en smaken. Het biedt daarom een breed scala aan modeaccessoires online. Armband, ketting, oorbellen, gourmet, manchet, vindt u iets om uw wensen te bevredigen. Ook komen de gebruikte materialen uit Europa en zijn daardoor van hoge kwaliteit. Sieraden in zilver, goud, kwarts, vermeil, edelstenen of halfedelstenen, kies het materiaal dat u leuk vindt. Sieraden voor mannen, sieraden voor vrouwen en sieraden voor kinderen,iedereen kan ervan genieten in de juwelierszaak in Tongres.

Sieraden maatwerk, de Art'emi specialiteit

Art'emi besloot zich te specialiseren in graveren en dus in het maatwerk van sieraden. Inderdaad, het kunnen aanpassen van een sieraad en het toevoegen van uw persoonlijke touch geeft het meteen meer waarde. Je hebt de mogelijkheid om een veelheid aan verschillende gravures te maken. Een geboortedatum, voornamen of initialen, laat je fantasie spreken.

Tongres Jewellery: Gratis thuisbezorging

Zodra u klaar bent met uw bestelling, heeft u geen extra kosten bij levering. Inderdaad, deze is helemaal gratis en wordt gedaan in Tongres. Of u nu in de buurt van Henis, Zavelberg, Berg of Offelken of Broek woont, uw juwelier uit Tongres bezorgt bij u thuis!

Ook voor degenen die in nabijgelegen steden wonen, maak je geen zorgen. Levering is ook mogelijk in Looz, Bilzen, Riemst, Hoeselt en ook Bassenge!

Ontdek het brede assortiment Art'emi sieraden en plaats uw bestelling.