Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Wil je een gouden armband aanbieden aan je lief? Heb je een gepersonaliseerd cadeau nodig als de doop van je neef nadert? Vind tal van originele en unieke cadeau-ideeën in je juwelierszaak in Tongeren. Art'emi maakt tijdloze en hoogwaardige creaties speciaal voor u en uw dierbaren.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

De personalisatie van sieraden, de specialiteit van Art'emi

Art'emi besloot zich te specialiseren in graveren en dus in het op maat maken van sieraden. 

Inderdaad, het kunnen personaliseren van een juweel en het toevoegen van je persoonlijke touch geeft het meteen meer waarde. 

Je hebt de mogelijkheid om een veelheid aan verschillende gravures te maken. 

Een geboortedatum, voornamen of initialen, laat je fantasie spreken.

Ontdek onze andere juwelen

Juwelen Tongeren: juwelen voor alle Art'emi smaken

Art'emi heeft als doel om sieraden te maken voor alle budgetten en smaken. Het biedt daarom een breed scala aan modeaccessoires online. Armband, ketting, oorbellen, gourmet, manchet, u zult iets vinden om aan uw wensen te voldoen. 

Ook de gebruikte materialen komen uit Europa en zijn daardoor van hoge kwaliteit. Sieraden in zilver, goud, kwarts, vermeil, edelstenen of halfedelstenen, kies het materiaal dat u wilt. Sieraden voor mannen, sieraden voor vrouwen en sieraden voor kinderen, iedereen kan ervan genieten in de juwelierszaak in Tongeren.

Juwelen Tongeren: gratis thuislevering

Zodra u uw bestelling hebt voltooid, heeft u geen extra kosten bij levering. 

Het is inderdaad helemaal gratis en gebeurt in Tongeren. Of je nu in de buurt van Henis, Zavelberg, Berg of Offelken of Broek woont, je juwelier in Tongeren bezorgt bij jou thuis!

Ook voor degenen die in nabijgelegen steden wonen, maak je geen zorgen. Levering is ook mogelijk in Looz, Bilzen, Riemst, Hoeselt en ook Bassenge!

Kom en ontdek het ruime assortiment art'emi sieraden en plaats uw bestelling.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u