Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Bent u op zoek naar een juwelierszaak in de buurt van Vilvoorde? Heb je een verjaardagscadeau nodig voor je zus? U wilt een fijnproever aanbieden voor de doop van uw petekind? Bij ons zit je goed. Art'emi is een juwelierszaak met een veelheid aan sieraden voor jong en oud. Gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen, zijn onze creaties ook aanpasbaar.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Personaliseer uw juwelen met gravure in uw juwelierszaak in Vilvoorde

Art'emi is, sinds het begin van de oprichting van haar merk, gespecialiseerd in het aanpassen van sieraden. Inderdaad, voor haar is het voorstellen en maken van een juweel dat op de persoon lijkt essentieel. De juwelen worden geproduceerd met materialen van superieure kwaliteit, dus ze zijn aangepast en klaar om u uw hele leven te begeleiden. Daarom is het belangrijk voor hem om een sieraad te hebben dat op ons lijkt en onze persoonlijkheid weerspiegelt.

Het is dan ook dankzij de gravure dat Art'emi uw verwondering personaliseert. Creatief, gepassioneerd en attent, ze graveert uw sieraden met finesse en precisie. Bovendien is het volledig gratis. In de vorm van voornamen, geboortedatum, symbool of tekening ... laat je fantasie de vrije loop.

Bied dus het ideale en gepersonaliseerde cadeau aan uw dierbaren. Personalisatie is een onmiskenbare toegevoegde waarde. Voor Valentijnsdag, als kerstcadeau of voor alle gelegenheden, laat je gepersonaliseerde sieraad graveren in je juwelierszaak in de buurt van Vilvoorde.

Ontdek onze andere juwelen

Art'emi, creatie van ambachtelijke en op maat gemaakte sieraden

Art'emi is een sieradenmerk dat een plek voor zichzelf heeft gemaakt. De ontwerper is opgericht in 2002 en heeft samenwerkingen gesloten met grote merken zoals Nathan, Céline, French of Jack &Rose.

Sieraden van hoge kwaliteit en geschikt voor alle budgetten, Art'emi sluit niemand uit als het gaat om het creëren van uw perfecte juweel. De gebruikte materialen zijn allemaal uitzonderlijk. 

Je vindt er voornamelijk sieraden in goud en massief zilver. Art'emi werkt ook met andere materialen zoals kwarts, vermeilles, leer, edelstenen en halfedelstenen en fijne stenen... Zoals u ziet, heeft u keuze te over in uw juwelierszaak in de buurt van Vilvoorde.

Daarnaast maakt het merk er een erezaak van om materialen uitsluitend uit Europa te gebruiken. Met deze keuze kan Art'emi u de superieure kwaliteit van de gebruikte materialen garanderen.

Uw juwelierszaak in Vilvoorde biedt u een ruim assortiment unieke en originele juwelen

Art'emi is een inclusief merk dat u een ruime keuze aan creaties biedt die allemaal unieker en origineler zijn dan de andere. Sieraden voor mannen, assortiment voor vrouwen en assortiment sieraden voor kinderen, iedereen kan zijn wensen voor sieraden bevredigen in onze juwelierszaak in de buurt van Vilvoorde.

Wil je een gouden ring aanbieden voor je liefje? Of ben je meer een oorbel? Hoe dan ook, onze e-shop biedt alle soorten sieraden aan. Armbanden, kettingen en kettingen, hangers, fijnproevers of kraag  walvissen of manchetknopen ... Onze sieraden worden waarschijnlijk allemaal aangepast aan uw smaak. Vind de creatie om toe te voegen aan uw sieradencollectie.

Massief zilveren sieraden voor superieure kwaliteit

Zoals aangegeven gebruikt Art'emi uitsluitend edele en uitzonderlijke materialen. Daarom koos ze ervoor om met 925 massief zilver te werken, wat betekent dat de sieraden voor 92,5% uit puur zilver bestaan. Het is dus een garantie voor een lang leven zodat je sieraden hun glans behouden zoals op de eerste dag.

Gratis gravure en levering in heel België

De juwelen van uw juwelierszaak geleverd aan Vilvoorde

Uw juwelierszaak in Vilvoorde denkt aan u en heeft gratis thuisbezorging opgezet. Van Houtem, Peutie tot Kassei en Beauval via Far West, waar u ook bent in de stad, wij komen bij u thuis. 

Ook zorgen we ervoor dat uw bestelling in nabijgelegen steden wordt afgeleverd. Grimbergen, Machelen, Perk of Wemmel en Zemst, niemand wordt vergeten!

Vind nu al onze sieraden op onze website.

Bouton de manchette Bruxelles

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u