Bent u op zoek naar een juwelier in de buurt van Vilvoorde? Heb je een verjaardagscadeau nodig voor je zus? Wil je een gourmette aanbieden voor de doop van je petekind? We hebben wat je nodig hebt. Art'emi is een juwelierszaak met een veelheid aan sieraden voor jong en oud. Gemaakt met materialen van hoge kwaliteit, zijn onze creaties ook aanpasbaar.

Art'emi, creatie van handgemaakte en op maat gemaakte sieraden

Art'emi is een sieradenmerk dat een plek voor zichzelf heeft kunnen maken. De ontwerper, opgericht in 2002, heeft samenwerkingen gesloten met grote merken zoals Nathan, Céline, French of Jack &Rose.

Sieraden van hoge kwaliteit en geschikt voor alle budgetten, Art'emi sluit niemand uit als het gaat om het maken van uw perfecte sieraden. De gebruikte materialen zijn allemaal uitzonderlijk. U vindt er voornamelijk gouden en massief zilveren sieraden. Art'emi werkt ook met andere materialen zoals kwarts, vermiljoenen, leer, edelstenen en halfedelstenen, evenals fijne stenen... U heeft begrepen dat u verwend bent met keuze in uw juwelierszaak in de buurt van Vilvoorde.

Daarnaast maakt het merk het een ereplaats om uitsluitend materialen uit Europa te gebruiken. Door deze keuze kan Art'emi u de superieure kwaliteit van de gebruikte materialen garanderen.

Uw juwelier in Vilvoorde biedt u een breed scala aan unieke en originele sieraden

Art'emi is een inclusief merk dat u een ruime keuze aan creaties biedt die allemaal unieker en origineler zijn dan de andere. Sieraden voor mannen, assortiment voor vrouwen en assortiment sieraden voor kinderen, iedereen kan voldoen aan hun wensen voor sieraden in onze juwelierszaak in de buurt van Vilvoorde.

Wil je een gouden ring aanbieden voor je lieveling? Of zijn jullie liever oorbellen? Hoe dan ook, onze e-shop biedt u alle soorten sieraden. Armbanden, kettingen en kettingen, hangers, fijnproevers of halsbandwalvissen of manchetknopen ... Onze sieraden zijn allemaal waarschijnlijk aangepast aan uw smaak. Vind de creatie om toe te voegen aan je sieradencollectie.

Personaliseer uw sieraden met graveren in uw juwelier in Vilvoorde

Art'emi is sinds het begin van de oprichting van haar merk gespecialiseerd in het personaliseren van sieraden. Inderdaad, voor haar is het bedenken en maken van een juweel dat op de persoon lijkt essentieel. De juwelen worden geproduceerd met materialen van superieure kwaliteit, zodat ze geschikt en klaar zijn om u uw hele leven te begeleiden. Daarom is het belangrijk voor hem om een juweel te hebben dat op ons lijkt en onze persoonlijkheid weerspiegelt.

Het is dan ook dankzij graveren dat Art'emi je verwondering personaliseert. Creatief, gepassioneerd en attent graveert ze uw sieraden met finesse en precisie. Bovendien is het volledig gratis. In de vorm van voornamen, geboortedatum, symbool of tekening ... laat je fantasie de vrije loop.

Dus bied het ideale en gepersonaliseerde cadeau aan uw dierbaren. Personalisatie is een onmiskenbare waardetoevoeging. Laat voor Valentijnsdag, als kerstcadeau of voor alle gelegenheden uw gepersonaliseerde sieraden graveren in uw juwelierszaak in de buurt van Vilvoorde.

Massief zilveren sieraden voor superieure kwaliteit

Zoals gezegd gebruikt Art'emi uitsluitend edele en uitzonderlijke materialen. Daarom heeft ze de keuze gemaakt om met massief 925 zilver te werken, wat betekent dat de sieraden voor 92,5% uit puur zilver bestaan. Het is dus een garantie voor een lange levensduur zodat uw sieraden net als op de eerste dag hun glans behouden.

De sieraden van uw juwelier geleverd in Vilvoorde

Uw juwelier in Vilvoorde denkt aan u en heeft gratis thuisbezorging opgezet. Van Houtem, Peutie tot Kassei en Beauval via Wild West, waar u ook bent in de stad, wij komen bij u thuis. Ook zorgen wij ervoor dat uw bestelling wordt afgeleverd in de omliggende steden. Grimbergen, Machelen, Perk of Wemmel en Zemst, niemand wordt vergeten!

Vind nu al onze sieraden op onze website.