Bent u op zoek naar het perfecte juweel voor dames, heren of kinderen? Wilt u uw stijl perfectioneren met een armband, een ring of een ketting? Art'emi sieraden onthult haar collectie sieraden voor alle stijlen en leeftijden. De levering van onze juwelierszaak in Gent maakt het een perfecte service om de sieraden of mode-accessoire van al uw wensen aan te bieden of te betalen.

De waarden van onze Art'emi sieraden

Art'emi is de droom van een getalenteerde Belgische ontwerper: Artémi Vasilakis. Vanuit haar atelier in België is zij het die de sieraden die je op onze E-shop vindt tot leven brengt. Art'emi wil alle vrouwen en mannen het stuk laten vinden dat echt bij hun persoonlijkheid past. Daarom bedenkt en ontwerpt ze zilveren sieraden, lederen sieraden, gepersonaliseerde sieraden en accessoires om te graveren.

Het ideale cadeau voor een dierbare: een gravure gemaakt met zorg en inventiviteit door onze ontwerper. Art'emi sieraden en accessoires zijn gemaakt van sterling zilver. Geperforeerd door het acroniem 925, zijn ze robuust en duurzaam in de loop van de tijd. waarvoor? Omdat de ontwerpster inzet op de kwaliteit van haar creaties. Het doel van Artemi is dat je het symbool van je vriendschap, je liefde bij je houdt. Bovendien worden onze sieraden geleverd aan Gent met hun garantiecertificaat. Een probleem met de clasr? Is een bloedplaatje uitgehold? Art'emi vervangt uw juweel!

De gravures van onze juwelierszaak in levering bij u thuis in Gent

Onder het brede scala aan Art'emi sieraden vindt u damesprints, kinderprints en herenprints. Ontworpen in de Art'emi werkplaats in Brussel, kunnen deze stukken gratis bij u thuis in Gent worden afgeleverd.

Aarzel niet om een man te plezieren door hem bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mannenmedaille aante bieden, een zilveren gegraveerde slavenarmband. Je vriend is nogal versleten accessoires? Denk aan een ovale sleutelhanger of de notitieclip.

Op je juweel of accessoire kun je het symbool van je liefde laten graveren, de dag van je ontmoeting, een zin die je herinnert aan de omvang van je medeplichtigheid, of een tekening die veel voor jullie beiden betekent.

Vrouwen worden ook verwend aan de kant van gepersonaliseerde sieraden en accessoires. Met onze collectie voor moeders: de zilveren jongensarmband of de zilveren meisjesarmband,kun je je doelwit in het hart raken. Laat de plaquette van de geboortedatum van zijn kind, of zijn voornaam, graveren voor de mooiste effecten. Aan de accessoirekant is de hart sleutelhanger een must voor alle vrouwen van smaak die graag hun sleutels met stijl vinden.

Kinderen vinden het ook leuk om een leuke boodschap over hun sieraden te ontdekken. Daarom kan de Art'emi collectie kettingen en armbanden op dezelfde manier worden aangepast als de collecties sieraden voor dames en heren.

Sieraden in Gent Art'emi: al onze collecties

U geeft de voorkeur aan een juweel zonder gravering, maar u bent nog steeds op zoek naar het perfecte cadeau voor een bruiloft, een geboorte, een verjaardag of gewoon om te behagen? Art'emi adviseert u ook graag en helpt u bij het vinden van het perfecte juweel. Vind nu de vlaggenschip sieraden en accessoires van de Art'emi collecties, allemaal verkrijgbaar bij onze juwelierszaak in Gent.

Sieraden voor dames

Een klassieker om aan te bieden aan een vrouw, bijvoorbeeld: oorbellen. De Art'emi collectie bestaat uit Creoolse krullen of koraal lange oorbellen. Aan de kant van de armband is de zilveren knooparmband een must in onze sieraden. Tot slot, wat betreft de kettingen, art'emi adviseert u de zilveren ketting drop. Verfijnd en elegant, het past bij elk type outfit.

Mannen sieraden

De must-sees zijn ook te vinden bij mannen. Tot onze favoriete juwelen behoren de ronde medailleketting of de gold rush armband,of de silver rush armband. Als we het over accessoires hebben, heeft Art'emi een aantal leuke verrassingen in petto die veel aanspreken op mannen die aan hun stijl werken, waaronder de ronde kraagwalvis of de vierkante manchetknopen.

Sieraden voor kinderen

Art'emi kindersieraden, zoals de octopus zilveren armband of de paarden zilveren ketting,zullen de natuur en dierenliefhebbers aanspreken. Voor creatieve kinderen, die graag in hun gedachten reizen, weerspiegelt de wolk zilveren ketting of de vliegtuig zilveren ketting hun persoonlijkheid. Dankzij hun samenstelling in massief zilver 925 zijn de creaties van Art'emi sieraden robuust en gaan ze lang mee, zelfs jaren naast de wezens die je dierbaar zijn.

Geniet van de levering van onze juwelierszaak in Gent en omgeving

Of u nu in Gentbrugge, Sterre, Rabot, Wondelgem of Ledeberg woont, wij bezorgen overal in uw stad. Dankzij Art'emi kunt u uw sieraden laten bezorgen op een ander adres dan het uwe. Bijvoorbeeld: woont je vriend in een ander deel van het Vlaamse gewest? Het is mogelijk om het juweel bij haar thuis te laten bezorgen. U kunt de factuur dan natuurlijk naar uw eigen adres sturen.

Alstublieft, of verwen uzelf met al onze collecties voor u.