Op zoek naar een juweel voor Valentijnsdag? Een doop of een kerstcadeau? Ring, gourmet of ketting, Art'emi biedt een breed scala aan sieraden. Creaties voor alle budgetten en gelegenheden. Bekijk alle modeaccessoires die verkrijgbaar zijn in je juwelierszaak in Hasselt.

Art'emi, ontwerper van tijdloze en unieke sieraden

Sinds 2002 biedt Art'emi unieke en ambachtelijke creaties aan. Het maakt een punt van het aanbieden van sieraden die je je hele leven begeleiden. Daarom maakt ze creaties die het beste bij jouw karakter en persoonlijkheid passen. Sieraden tot leven brengen, dicht bij haar klanten zijn en aan hun verwachtingen voldoen is essentieel voor Art'emi.

Het hecht ook belang aan het gebruik van hoogwaardige materialen uit Europa. Ethisch merk, arbeidsomstandigheden en die van het vervoer van goederen zijn belangrijk voor hem.

Wat het maken van sieraden betreft, kiest en maakt Art'emi zijn sieraden met hoogwaardige materialen. Sieraden in zilver, goud, kwarts, vermeil, edelstenen en halfedelstenen vind je in je juwelier in de buurt van Hasselt.

Hasselt Sieraden: Sieraden voor het hele gezin

Art'emi ontwerpt sieraden voor alle genres en budgetten. In onze e-shop vind je verschillende categorieën, herensieraden, damesjuwelen en kindersieraden. Lees meer over de sieraden die verkrijgbaar zijn in de sieraden die beschikbaar zijn in Hasselt:

Sieraden voor mannen

Veel soorten sieraden zijn aanwezig in de categorie mannen. Art'emi wil inderdaad niemand uitsluiten bij het maken van zijn sieraden. Je vindt er manchetknopen voor je baby, armbanden,veel zilveren kettingen,verschillende ovale of ronde hangers en ook heren gourmets. Al deze juwelen zijn natuurlijk aanpasbaar.

Mode-accessoires en sieraden voor vrouwen

In sieraden voor vrouwen wachten ringenen oorbellen op je om ze te ontdekken. Vind ook, wat mannen betreft, vrouwenkettingen, vrouwenarmbanden, dames fijnproevers... Je hebt keuze te over. Daarnaast zijn de juwelen allemaal uniek en kunnen ze gegraveerd en op maat gemaakt worden.

Kindercreaties

Want kinderen hebben ook het recht om mooie sieraden te dragen! Geef een gourmet voor een kind aan uw neefje voor zijn doop of een gouden ketting voor kinderen voor de verjaardag van uw dochter ... Het zijn sieraden die hen zullen vergezellen, zelfs als ze opgroeien.

Daarnaast zijn er nog andere keuzes voor u beschikbaar in uw juwelierszaak in de buurt van Hasselt, kinderhangers, kinderkettingen, kinderarmbanden... het is volgens uw voorkeuren!

Sieraden maatwerk in uw juwelier geleverd in Hasselt door Art'emi

Art'emi wil sieraden uitvinden en produceren die op jou lijken en je ware Zelf weerspiegelen. Daarom specialiseerde ze zich sinds het begin van haar activiteit in het graveren van sieraden en dus het personaliseren van sieraden.

Nauwgezet, attent en gepassioneerd graveert ze je toekomstige wonderen met haar handen en gratis. Er zijn een veelheid aan gravures beschikbaar om te maken. Bijvoorbeeld een gourmet met de geboortedatum van uw kind, een hanger met uw voornaam en vele andere opties (symbool, tekening...). Kom dus naar de site van uw juwelierszaak bij levering in Hasselt en vind uw aangepaste en originele sieraden.

Sieraden op maat, een ideaal en uniek cadeau

Waarom kiezen voor een op maat gemaakt sieraad gegraveerd en aangeboden? Allereerst maakt graveren uw juweel uniek en tijdloos. Wie droomt er niet van om iets te hebben dat niemand anders heeft?

Wanneer we er vervolgens voor kiezen om een op maat gemaakt sieraad te kopen, kunnen we ervoor zorgen dat het ons vertegenwoordigt en weerspiegelt wie we zijn of de persoon aan wie we het aanbieden. Het is nog steeds een accessoire dat we vaak of zelfs dagelijks dragen.

Ook heeft een gepersonaliseerd cadeau veel meer waarde. Je biedt het meestal aan iemand die je kent en het stelt je ook in staat om de relatie weer te geven door een symbool, hier, een juweel.

Tot slot zijn er vele gelegenheden om dit geschenk te maken. Een verjaardag, de feestdagen, Moederdag ... Het juweel gegraveerd door een persoonlijk detail maakt dit moment nog unieker en opvallender.

Wacht niet langer, met de e-shop van uw juwelierszaak in Hasselt kunt u uw gravure online maken!

Enorme zilveren creaties in uw juwelierszaak in de buurt van Hasselt

Art'emi maakt sieraden voornamelijk in zilver 925. Dit betekent dat ze bestaan uit 92,5% puur zilver. Zo weet u zeker dat de creaties gemaakt in de juwelierszaak in Hasselt van hoge kwaliteit zijn. Bovendien garanderen we een ongeëvenaarde levensduur en schittering.

Hasselt Jewellery: Levering van uw bestelling aan huis en gratis

Woon je in Hasselt? Of u nu aan de kant van Katarina, Hollands Veld, Runkst of Heilig Hart of Kapermolen staat ... Wees blij, uw Art'emi sieraden verhuist naar Hasselt en biedt u thuisbezorging. En dat is nog niet alles, we leveren ook aan nabijgelegen steden als Lummen, Zonhoven, Alken, Diepenbeek en ook Wellen.

Dus kom en vind in uw sieraden perfecte sterling zilveren sieraden toe te voegen aan uw sieraden collectie.