Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Op zoek naar een sieraad voor Valentijnsdag? Een doop- of kerstcadeau? Ring, gourmet of ketting, Art'emi biedt een breed scala aan sieraden. Creaties voor alle budgetten en alle gelegenheden. Ontdek alle modeaccessoires die beschikbaar zijn in uw juwelierszaak in Hasselt.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Gepersonaliseerde sieraden, een ideaal en uniek cadeau

Waarom kiezen voor het laten graveren en aanbieden van een gepersonaliseerd juweel? Allereerst maakt graveren uw juweel uniek en tijdloos. Wie droomt er niet van om iets te hebben dat niemand anders heeft?

Wanneer we vervolgens kiezen voor de aankoop van een gepersonaliseerd juweel, kunnen we ervoor zorgen dat het ons vertegenwoordigt en weerspiegelt wie we zijn of de persoon aan wie we het aanbieden. Het is nog steeds een accessoire dat we vaak of zelfs dagelijks dragen.

Ook heeft een gepersonaliseerd cadeau veel meer waarde. Je biedt het meestal aan iemand die je kent en het stelt je ook in staat om de relatie te vertegenwoordigen door een symbool, hier, een juweel. 

Ten slotte zijn er vele gelegenheden om dit geschenk te maken. Een verjaardag, de eindejaarsvakantie, Moederdag ... Het juweel gegraveerd door een persoonlijk detail zal dit moment nog unieker en opvallender maken.  

Wacht niet langer, in de e-shop van uw juwelierszaak in Hasselt kunt u uw gravure online maken!

Ontdek onze andere juwelen

Art'emi, maker van tijdloze en unieke sieraden

Sinds 2002 biedt Art'emi unieke en ambachtelijke creaties. Ze maakt er een erezaak van om sieraden aan te bieden die je je hele leven begeleiden. 

Daarom maakt ze creaties die het beste passen bij jouw karakter en persoonlijkheid. 

Sieraden tot leven brengen, dicht bij je klanten staan en aan hun verwachtingen voldoen is essentieel voor Art'emi.

Het hecht ook belang aan het gebruik van hoogwaardige materialen uit Europa , een ethisch merk, arbeidsomstandigheden en het vervoer van goederen zijn belangrijk voor het.

Wat het maken van sieraden betreft, kiest en maakt Art'emi zijn sieraden met materialen van superieure kwaliteit. Juwelen in zilver, goud, kwarts, vermeil, edelstenen en halfedelstenen vinden alle stijlen van sieraden in uw juwelierszaak in de buurt van Hasselt.

Hasseltse juwelen: juwelen voor het hele gezin

Art'emi ontwerpt sieraden voor alle genres en budgetten. 

Op onze e-shop vindt u verschillende categorieën, herensieraden, damessieraden en kindersieraden. 

Kom meer te weten over de juwelen die verkrijgbaar zijn in de juwelierszaak uit Hasselt:

Sieraden voor mannen

Veel soorten sieraden zijn aanwezig in de categorie mannen. Inderdaad, Art'emi wil niemand uitsluiten bij het maken van zijn sieraden. U vindt er manchetknopen voor uw lieveling, armbanden, vele zilveren kettingen, verschillende hangers van ovale vorm of ronde vorm en ook gourmettes man. Al deze juwelen zijn natuurlijk aanpasbaar.

Modeaccessoires en sieraden voor vrouwen

In damessieraden wachten ringen, oorbellen op je om ze te ontdekken. Vind ook, net als voor mannen, vrouwenkettingen, damesarmbanden, dames fijnproevers... Je hebt keuze te over. Bovendien zijn de sieraden allemaal uniek en kunnen ze worden gegraveerd en aangepast.

Creaties voor kinderen

Want kinderen hebben ook het recht om mooie sieraden te dragen! Bied een gourmette voor een kind aan uw neefje aan voor zijn doop of een gouden ketting voor kind voor de verjaardag van uw dochter ... Dit zijn juwelen die hen zullen vergezellen, zelfs als ze opgroeien. 

Daarnaast zijn er andere keuzes voor u beschikbaar in uw juwelierszaak in de buurt van Hasselt, hangers voor kinderen, kettingen voor kinderen, armbanden voor kinderen ... het is volgens uw voorkeuren!

Bouton de manchette Bruxelles

Massief zilveren creaties in uw juwelierszaak bij Hasselt

Art'emi maakt sieraden voornamelijk in 925 zilver. Dit betekent dat ze voor 92,5% uit zuiver zilver bestaan. Zo weet je zeker dat de creaties gemaakt in de juwelierszaak in Hasselt van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast garanderen wij u een onvergelijkbare levensduur en glans.

Gratis levering in heel België

De personalisatie van sieraden in uw juwelierszaak geleverd in Hasselt door Art'emi

Art'emi wil sieraden uitvinden en produceren die op jou lijken en je ware Zelf weerspiegelen. Dit is ook de reden waarom ze zich sinds het begin van haar activiteit heeft gespecialiseerd in het graveren van sieraden en dus het aanpassen van sieraden.

Nauwgezet, attent en gepassioneerd graveert ze uw toekomstwonderen met haar handen en gratis. Er zijn een veelheid aan gravures beschikbaar om te maken. 

Bijvoorbeeld een gourmet met de geboortedatum van je kindje, een hanger met je voornaam en vele andere opties (symbool, tekening...). Kom dus naar de site van uw juwelierszaak voor levering in Hasselt en vind uw aangepaste en originele sieraden.

Bouton de manchette Bruxelles

Hasselt Jewellery: gratis levering van uw bestelling aan huis

Woon je in Hasselt? Of je nu aan de kant van Katarina, Hollands Veld, Runkst of Heilig Hart of Kapermolen staat... Wees blij, uw Art'emi juwelier verhuist naar Hasselt en biedt thuisbezorging aan. En dat is nog niet alles, we leveren ook aan nabijgelegen steden zoals Lummen, Zonhoven, Alken, Diepenbeek en ook Wellen.

Dus kom en vind in uw sieraden perfecte sterling zilveren sieraden om toe te voegen aan uw sieradencollectie.

Gratis levering in heel België

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u