Een verjaardag nadert en u bent op zoek naar het perfecte juweel om dit moment te symboliseren? Wil je Valentijnsdag onvergetelijk maken of gewoon de persoon die je het meest dierbaar is behagen? Ringen, kettingen, armbanden en vele anderen, Art'emi heeft een breed scala aan sieraden. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig juweel in edelmetaal of set met meerdere edelstenen, bij de juwelier Art'emi van Alost vindt u alles wat u zoekt om degenen van wie u houdt te koesteren!

Art'emi : neem een authentieke stijl aan die op jou lijkt.

Art'emi is een juwelier met bijna 10 jaar ervaring in de sieradenbranche. Achter dit Belgische merk van ambachtelijke sieraden schuilt een moderne vrouw, geïnspireerd en gepassioneerd. Op zoek naar nieuwe trends creëert Artemi Vasilakis unieke en elegante sieraden. Dankzij zijn ervaring en zijn nauwgezette werk van edele materialen zoals goud en sterling zilver, reageren zijn creaties dus allemaal op dezelfde zorgen van schoonheid en tijdloosheid. Inderdaad, de juwelen van het merk zijn ontworpen om uw mooiste stijl te verbeteren!

Daarnaast is Art'emi een betrokken merk. Het hecht met name veel belang aan de kwaliteit en herkomst van de verschillende materialen. Al onze materialen komen alleen uit Europa en van zeer goede kwaliteit en worden geselecteerd met het grootste respect voor de tradities van sieraden en het milieu. Bovendien vermindert de nabijheid van metalen en stenen de milieu-impact van transport. Voor het Belgische bedrijf staan ethiek en respect voorop om bij te dragen aan een schonere wereld. Met Art'emi is het nu mogelijk om plezier te hebben met behoud van de natuur.

Sieraden in Alost: handgemaakte sieraden voor iedereen.

Of het nu bij The Jewelry Store in Alost is of een andere vestiging van het merk, onze sieraden zijn geschikt voor iedereen. Unisexes, voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen, vindt u ongetwijfeld het juweel dat u zocht. Ons assortiment sieraden van alle soorten en tegen elke prijs past zich aan uw behoeften en wensen aan.

Herensieraden: de ultieme stijl troef!

Sieraden voor een man is het essentiële accessoire om de laatste hand aan zijn stijl te geven. Ontdek onze massief zilveren manchetknopen of onze halsbandwalvissen om u te transformeren in een echte heer. Kies ook voor onze armbanden,onze zilveren kettingen,onze ovale of ronde hangers en onze vele fijnproevers. Ideaal voor een geschenk en ook aanpasbaar, onze verschillende heren sieraden zullen u verrassen.

Sieraden voor dames: elegant zijn met gemak

Voor de vrouwelijke gente biedt Art'emi je de mooiste creaties, soberheid en elegantie. Durf een elegante en moderne vrouw te worden, met gemak! Ontdek al onze zilveren ringen met edelstenen of niet. Roze kwarts, parelmoer of zwarte agaat, je zult verwend worden met keuze. Perfectioneer ook uw stijl met onze armbanden, kettingen, kettingen en oorbellen. Laat je verleiden door onze heldere creaties om je vrouwelijkheid verder te benadrukken.

Kinderbijoux: elegant zijn als papa en mama

Kinderen hebben ook het recht om mooie sieraden te dragen. Geef uw kind een ketting of hanger voor zijn verjaardags- of doopfeest. Deze tijdloze juwelen zullen hen elke dag vergezellen, zelfs als ze opgroeien. Bekijk onze kettingen en armbanden die verkrijgbaar zijn bij uw juwelier Art'emi in Alost voor meer cadeau-ideeën.

Personaliseer onze creaties in uw juwelierszaak in Alost.

Art'emi is ontworpen om unieke sieraden te maken die op jou lijken en het beste de persoonlijkheid weerspiegelen van degenen die ze dragen. Wat is een betere manier om dit te doen dan om uw sieraden aan te passen? Nog meer uitzonderlijke en onvergetelijke, gegraveerde zilveren sieraden zullen een evenement nog gedenkwaardiger maken. Voor een verjaardag of gewoon om uw gevoelens te uiten, kunt u eenvoudig het juweel van uw keuze aanpassen met een speciale en persoonlijke boodschap.

Met onze online simulatietool kunt u uw juweel aanpassen en zelfs het resultaat zien voordat u het bestelt. Moederdag, Valentijnsdag of eindejaarsfeesten, maak van de gelegenheid gebruik om gepersonaliseerde geschenken aan uw dierbaren aan te bieden! Een specialist in graveren sinds het begin van zijn activiteit, laat Art'emi uw mooiste momenten gratis vereeuwigen!

Massief zilveren creaties, synoniem voor superieure kwaliteit.

Al jaren hecht Art'emi veel belang aan de kwaliteit van haar materialen. Daarom werken we met enorm veel zilver. Inderdaad, de 925 sterling zilver is een zeer populaire legering van juweliers en juweliers, vanwege de uitstekende kwaliteit. Dan geeft het een garantie van "zuiverheid" en kwaliteit. Kortom, een juweel van dit kledingstuk zorgt voor een lange levensduur, schittering en robuustheid.

Sieraden in Alost: uw thuisbezorging van Puiteput naar Bergemeersen.

Onze thuisbezorgservice voor sieraden wordt gratis bezorgd in Puiteput, Sint-Job, Osbroeck, Bergemeersen en Beekveld. Je woont niet in deze buurten, maar in een nabijgelegen stad? Maak je geen zorgen! Uw juwelier Art'emi in Alost is ook verantwoordelijk voor het direct bij u thuis brengen van uw sieraden. Of u nu uit Lede, Haaltert, Affligem, Denderleeuw of Berlare komt, wij zorgen voor uw bestelling!

Vind vanaf dat jaar het accessoire dat ontbreekt in uw sieradencollectie op onze website of in onze juwelier Art'emi in Alost!