Op zoek naar een verjaardagscadeau voor een speciaal persoon in je hart? Het is binnenkort Valentijnsdag en wil je een modeaccessoire of originele sieraden vinden? De Belgische designer Art'emi, met 1001 ideeën, voldoet aan al uw verwachtingen dankzij haar unieke sieradencollectie, voor het hele gezin. Vind het perfecte cadeau op de site van onze juwelierszaak in de buurt van Saint-Trond.

Art'emi: een breed scala aan sieraden om u te betoveren

Voor vrouwen met karakter, charmante mannen en avontuurlijke kinderen stelt Art'emi zich de mooiste collecties voor en ontwerpt ze in haar atelier in Brussel.

Sieraden voor vrouwen als geen ander, accessoires en sieraden voor vooraanstaande mannen, en een prachtige collectie voor kinderen, allemaal toegankelijk voor personalisatie, is het recept voor het succes van deze lokale ontwerper. Art'emi houdt van diversiteit en kwaliteit. Daarom zijn al zijn creaties ontworpen in de beste materialen, zoals massief zilver of leer.

Graveren: de must-have van een juwelier bij levering in Saint-Trond

Moe van zielloze sieraden en accessoires? Op zoek naar aanpasbare sieraden om uw intentie te weerspiegelen? Art'emi zorgt ervoor dat u uw gourmet bedrukt in zilver, medaillon, kettingarmband of manchetknopen. Bekijk ook onze walvis- of tangcollecties voor mannen en onze damesaccessoires.

Uw sieraden geleverd aan Saint-Trond

Art'emi zet zich in om haar brede assortiment zo toegankelijk mogelijk te maken. Naast de aangeboden maatwerk en gravures profiteert u van gratis bezorging bij u thuis. Geniet van Guvelingen, Sint-Pieter, Schurhoven, Nieuw-Saint-Trond of Melveren. Laat je unieke cadeau verpakken door Art'emi en laat je ring, armband, ketting of accessoire bezorgen bij je vriend thuis in de buurt van Saint-Trond. Heers, Landen, Looz, Waremme, Alken, wij leveren ook aan nabijgelegen steden.