Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Bent u op zoek naar een origineel en ambachtelijk juweel in Lommel? Een verjaardag nadert met rasse schreden en ben je op zoek naar het perfecte cadeau-idee? Voor mannen, vrouwen en zelfs voor kinderen heeft Art'emi een breed scala aan handgemaakte sieraden. Perfect voor een doopcadeau, Moederdag of een andere gelegenheid, onze unieke sieraden zullen voldoen aan de meest veeleisende. Aanpasbaar volgens uw wensen en leverbaar bij u thuis, onze kwaliteitscreaties wachten op u in de Lommel juwelierszaak!

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Aanpasbare creaties bij Art'emi

Indien u een boodschap op uw juwelen wilt graveren, maakt uw juwelierszaak in Lommel dit gratis. 

Inderdaad, we voeren het graveren van berichten en symbolen rechtstreeks op onze sieraden uit. 

Het schrijven van een lief bericht op een handgemaakt juweel kan alleen maar veel zeggen over je intentie! 

Ontdek onze andere juwelen

Uw Lommelse juwelier: Omdat stijl geen leeftijd kent!

Uw juwelier Art'emi al zijn creaties met passie en liefde met de hand maakt. Bovendien vormt hij elk van hen in het pure respect van de kunst van sieraden. Inderdaad, we maken onze verschillende kettingen, hangers, armbanden ... van massief zilver 925. Deze legering ook wel "sterling zilver" genoemd, is een garantie voor sterkte en duurzaamheid. Daarom zijn al onze sieraden gemaakt om je je hele leven te volgen. Elegantie zit ook in ons DNA, daarom zijn sommige van onze modeaccessoires bezet met edelstenen. 

Toermalijn, agaat of turkoois komen om onze sieradencollectie te verfraaien.

Ontdek nu ons assortiment sieraden voor mannen, sieraden voor vrouwen en sieraden voor kinderen. Kies voor een zilveren ketting, een armband of een ketting voor mannen. Ontdek voor haar onze vele ringen, oorbellen, armbanden en hangers. Voor kinderen, kies uit onze armbanden, kettingen, gourmettes ...

Uw juwelen Art'emi geleverd aan Lommel

Uw juwelier maakt uw leven gemakkelijker door u levering aan te bieden! Wijerken, Lutlommel, Balendijk, Kattenbos of Heuvel. 

Wij leveren overal in Lommel.

We bezoeken ook nabijgelegen steden. 

Baelen, Peer, Luyksgestel, Mol ook Postelet, uw sieraad komt direct naar u toe!

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u