Bent u op zoek naar een origineel en ambachtelijk juweel in Lommel? Een verjaardag nadert snel en je bent op zoek naar het perfecte cadeau-idee? Voor mannen, vrouwen en zelfs voor kinderen heeft Art'emi een breed scala aan handgemaakte sieraden. Perfect voor een doopcadeau, Moederdag of een andere gelegenheid, onze unieke sieraden zullen voldoen aan de meest veeleisende.   Aanpasbaar volgens uw wensen en leverbaar bij u thuis, onze kwaliteitscreaties wachten op u in de juwelierszaak van Lommel!

Uw Lommelse juwelierszaak: Want stijl heeft geen leeftijd! 

Uw juwelier Art'emi al zijn creaties met passie en liefde met de hand maakt. Bovendien vormt hij elk van hen in het pure respect van de kunst van sieraden. Inderdaad, we maken onze verschillende kettingen, hangers, armbanden ... van massief zilver 925. Deze legering ook wel "sterling zilver" genoemd is een garantie voor sterkte en duurzaamheid. Daarom zijn al onze sieraden gemaakt om u uw hele leven te volgen. Elegantie maakt ook deel uit van ons DNA, daarom zijn sommige van onze modeaccessoires bezet met edelstenen. Toermalijn, agaat of turkoois komen om onze sieradencollectie te verfraaien.

Ontdek nu ons assortiment sieraden voor mannen, sieraden voor vrouwen en sieraden voor kinderen. Kies voor een zilveren ketting, een armband of een ketting voor mannen. Ontdek voor haar onze vele ringen, oorbellen, armbanden en hangers. Voor kinderen, kies uit onze armbanden, kettingen, gourmettes ...

Aanpasbare creaties bij Art'emi 

Mocht je een boodschap op je juwelen willen graveren, dan maakt je juwelier in Lommel dat gratis. Inderdaad, we voeren het graveren van berichten en symbolen rechtstreeks op onze sieraden uit. Het schrijven van een lieve boodschap op een handgemaakt juweel kan alleen maar veel zeggen over je intentie! 

Uw juwelen Art'emi geleverd in Lommel

Uw juwelier maakt uw leven gemakkelijker door u levering aan te bieden! Wijerken, Lutlommel, Balendijk, Kattenbos of Heuvel. Wij leveren overal in Lommel.

We bezoeken ook nabijgelegen steden. Baelen, Peer, Luyksgestel, Mol ook Postelet, uw sieraad komt rechtstreeks naar u toe!

Bestel vanuit heel Vlaanderen

Limburg - Kortrijk - Antwerpen - Gent - Brugges - Mechelen - Oostende - Genk  - Roeselare -  Dendermonde - Beringen - Vilvoorde - Turnhout - Sint-Truiden - Vorst -  Halle - Ninove - Waregem - Ieper - Lier - Tienen - Lommel - Menen - Tongeren - Bilzen - Aarschot -Deinze - Herentals - Izegem - Haerelbeke -  Ronse - Morstel - Maaseik - Diest - Hoogstraten - Torhout - Tielt - Aalst - Hasselt