Op zoek naar een juwelier in de buurt van Brugge? Wil je het ideale cadeau voor je lieveling vinden? Een fijnproever voor de doop van je nichtje? Of een prachtige gouden ketting op maat voor Valentijnsdag? Art'emi is de ontwerper die uw wensen realiseert. Hoge kwaliteit en aanpasbare sieraden, laat u verleiden door de sieraden collectie.

Ambachtelijke creaties in uw juwelier in Brugge

Art'emi is een sieraadontwerper die vele jaren geleden besloot haar eigen merk te lanceren. Gepassioneerd, ambitieus en nauwgezet, ze heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om je pols, nek, hand te sublimeren ... met zijn prachtige juwelen.

Daarnaast realiseert ze haar creaties met hoogwaardige materialen, waardoor je een lange levensduur garandeert. Sieraden in zilver, goud, kwarts, vermeil, edelstenen, halfedelstenen, kom en ontdek de verschillende collecties in uw juwelierszaak in Brugge.

Omdat de sieraden van Art'emi je ook lange tijd begeleiden, wil de ontwerper dat de sieraden die je draagt op jou lijken en perfect aansluiten bij je persoonlijkheid.

Ontdek ons brede assortiment bijzondere sieraden

De missie van Art'emi is het maken van sieraden voor iedereen en voor alle budgetten. Inderdaad, jong en oud hebben het recht om sieraden van hoge kwaliteit en aanpasbaar te hebben. Daarom maakt ze sieraden voor mannen, sieraden voor vrouwen en sieraden voor kinderen. Ontdek nu ons ruime assortiment sieraden verkrijgbaar in uw juwelier in Brugge.

Mannen sieraden collectie

Verwen uzelf en kies voor modeaccessoires zoals manchetknopen, notitieclips of halsbandwalvissen. Side sieraden, kettingen, armbanden en andere creaties zijn ook beschikbaar voor u heren. Alle mogelijkheden zijn goed om plezier te hebben.

Creaties voor vrouwen

Val voor prachtige zilveren oorbellen of een prachtige gouden ring op maat... Gelieve uw lieve en tedere door haar een ketting of armband met onze gepersonaliseerde hangers.

Sieraden ook voor kinderen

Kinderen hebben ook recht op mooie aanpasbare sieraden. Een kinderketting,een ketting,een armband of een gourmette als verjaardagscadeau.

Zo heeft u een veelheid aan mogelijke keuzes uit onze sieradencollecties. Zowel in het type sieraden als in de materialen

Sieraden aanpassen in uw juwelier in Brugge

Art'emi heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in het personaliseren van sieraden door middel van graveren. Zorgvuldige methode, ambachtelijk en alles in finesse, het graveren van een juweel wordt niet aan iedereen gegeven. Maar Art'emi is een expert op dit gebied. U kunt er zeker van zijn dat u blij zult zijn!

Daarnaast is het graveren van uw juweel gratis in uw juwelier in Brugge en kan het in verschillende vormen. Door het invoeren van voornamen, uw initialen of een geboortedatum, een datum van huwelijk. Ook in de vorm van een tekening of symbool. Je hebt het begrepen, je bent vrij om je verbeelding te laten spreken.

Art'emi: unieke en gepersonaliseerde creaties

Tegenwoordig houden maar weinig juweliers zich bezig met sieraden maatwerk. Het kost inderdaad tijd en moet worden getraind in graveren. Het is in de eerste plaats uit passie, maar ook hiervoor personaliseert Art'emi uw sieraden op aanvraag.

Personalisatie maakt het mogelijk om een sieraad te bezitten en te dragen dat niemand anders zal hebben. Inderdaad, dankzij de aanwezige gravure wordt uw juweel uniek, maar niet dat, het is ook persoonlijk. Een gegraveerd juweel kan een relatie met een geliefde vertegenwoordigen, het symbool van deze relatie worden of je herinneren aan een verleden dat je niet wilt vergeten. Uw juweel heeft waarde en sentimentele waarde.

Het is ook een gepersonaliseerd cadeau dat we onze dierbaren kunnen bieden, een juweel dat tijdloos blijft ondanks de jaren die voorbij gaan. Dus waarom niet nu de sprong wagen? Bied een gepersonaliseerd juweel, of het nu een ring, een armband, een ketting, een gourmette ... In uw juwelierszaak in Brugge zijn al onze sieraden aanpasbaar.

Juwelierszaak in Brugge: hoogwaardige juwelen in massief zilver 925

De levensduur van een juweel kan niet worden uitgevonden. Als u een kwaliteitsjuweel wilt, biedt Art'emi creaties in sterling 925 zilver. Dit betekent dat uw juweel gemaakt is van 92,5% puur zilver. Het behoudt daarom zijn glans zoals op de eerste dag, oxideert niet en is na verloop van tijd veel resistenter.

Brugge sieraden: thuisbezorging

Wanneer u uw bestelling plaatst, kunt u kiezen voor thuisbezorging. Wij leveren aan Brugge, en dit in alle delen van de stad. Van Sint-Andries en Sint-Katarina via Sint-Kruis naar Sint-Pieters of Sint-Jozef. Daarnaast geen zorgen voor de inwoners van naburige steden, want we reizen ook naar uw huis. OostKamp, Maldegem, Jabbeke of Damme en Zedelgem, uw juwelierszaak in Brugge vergeet niemand.

Wacht dus niet langer en kom uw keuze maken in onze e-shop!