Op zoek naar een juweel versierd met fijne stenen voor je vriend? De verjaardag van een man nadert en je bent op zoek naar een paswalvis? Uw kind heeft een goed cijfer gekregen en u wilt hem feliciteren met zijn succes? Voor alle gelegenheden bieden Art'emi sieraden en modeaccessoires u de mogelijkheid om de mooiste cadeaus te maken. Bestel nu het object van al uw wensen en geniet van de levering van uw sieraden in Antwerpen.

Art'emi sieraden: wanneer creativiteit en lokale charme samenkomen

Artémi Vasilakis is een Belgische ontwerper met een overvolle verbeeldingskracht en een sterk gevoel voor stijl. Sinds 1992 tekent en geeft deze schoonheidsliefhebber originele, maar ook moderne sieradencreaties tot leven. Van de tijdloze rush armband tot de tijdloze zilveren ring, tot de klaver ketting of de kraag walvis, Art'emi online sieraden biedt sieraden en accessoires die er net zo uitzien als jij.

De gehele Art'emi sieradencollectie is online beschikbaar, omdat onze hedendaagse ontwerpster alle mannen en vrouwen de mogelijkheid wil bieden om zichzelf te trakteren op een juweel in haar collectie. Zo profiteert u van de levering die onze juwelierszaak in Antwerpen aan huis aanbiedt.

Sieradencreaties beschikbaar in Antwerpen voor het hele gezin

Voor vrouwen die zichzelf graag aanmoedigen, voor mannen die elegantie waarderen, en voor kinderen die van avontuur houden, art'emi sieraden begeleiden u elke dag.
In het bijzonder vindt u onze collecties:

Sieraden voor vrouwen

Alle vrouwen kunnen zich vinden in het brede scala aan sieraden en accessoires Art'emi.

Wil je je vriend een stijlvol accessoire geven? Bekijk onze damesaccessoires op maat:
Vrouwen hart sleutelhangers om de boodschap van uw keuze gegraveerd. Een woordje, een symbolische datum of een tekening zijn bijvoorbeeld.
Ovale vrouwen sleutelhanger aan te bieden zonder matiging aan uw vriend die vaak verliest haar kit.

Sieraden voor mannen

Herenjuwelen zijn een must-have geworden in sieraden. Art'emi heeft gedacht aan alle mannen die graag voor hun look zorgen, inclusief de collecties van:

Op zoek naar een cadeau voor een man? De accessoires om aan te passen zullen u vullen. Ontdek in onze collectie:

  • De walvissen van Richard Pass,discreet en praktisch. Ze bieden ondersteuning en houden de hele dag vast voor je vriend. Dankzij dit accessoire dat hem vertrouwen en vertrouwen geeft, zal hij de hele dag aan je denken.
  • De ovale sleutelhanger voor mannen,ideaal voor iedereen die zijn kit overal kwijtraakt. Laat een datum of symbool graveren om hen aan je genegenheid te herinneren.
  • De gepersonaliseerde ticketclip is het perfecte cadeau voor mannen die de neiging hebben om hun portemonnee kwijt te gaan of er niet graag een bij zich hebben.

Sieraden voor kinderen

Kinderen worden ook verwend op de site van onze juwelierszaak bij bezorging in Antwerpen. Bekijk onze collecties:

Het graveren en bezorgen van onze juwelierszaak in Antwerpen

Omdat een sieraad op maat meer zegt over uw relatie, biedt Art'emi u aan om uw cadeaujuwelen voor de gelegenheid te graveren. De gravure kan worden gedaan op al onze sieraden en onze accessoires die u vindt in de secties damesprints, kinderprints en mannenprints. De graveerkeuzes zijn eindeloos: een tekening op een ronde medaille, een datum op een rusharmband, een citaat in de holte van een slavenarmband in massief zilver, ... Je verbeelding is de enige limiet.

Vanuit zijn atelier in België is het Artémi zelf die ervoor zorgt dat uw juweel uniek wordt. U heeft de mogelijkheid om uw juweel online te maken, dankzij onze live kijksoftware. Probeer uw eigen sieraden of accessoires te graveren voordat u uw juweel in Antwerpen laat bezorgen.

Ontdek nu onze sieraden en accessoires te bieden en aan te bieden op onze online sieraden.