Op zoek naar een juwelier in Hoogstraten om een sieraad te vinden dat past bij uw dagelijkse outfits? Of integendeel, je wilt een geliefde plezieren door hem een origineel cadeau aan te bieden? Alle gelegenheden zijn goed om plezier te (maken) en een juweel te kopen, dat elegantie bevordert en zijn persoonlijkheid laat gelden. Daarom hebben sieraden Art'emi al haar sieradencollecties tot in detail en finesse met de hand gemaakt. U moet ook weten dat u de mogelijkheid heeft om uw huis gratis te laten bezorgen!

Een breed scala aan sieraden om geluk te vinden

Alle collecties zijn ontworpen en gemaakt voor iedereen. Ontdek herenjuwelen, damesjuwelen en accessoires, en kinderaccessoires en sieraden. Dankzij haar knowhow en haar beheersing van gemologie stelt Art'emi zich unieke en authentieke sieraden voor. Ze verwerkt massief zilver, 18-karaats goud (geelgoud, roségoud of witgoud) en andere materialen zoals kwarts, vermeil, koraal of turkoois. In onze e-shop vind je alle creaties: oorbellen, ringen, hangers, fijnproevers, kettingen, manchetknopen, armbanden en andere accessoires.

Hoogstraten Sieraden: Laat een opvallend detail graveren op uw sieraden

Naast het maken van originele sieraden, geeft Art'emi u ook de mogelijkheid om een sieraad gratis aan te passen. Er gaat inderdaad niets boven een gepersonaliseerd juweel om een stempel op de geest van mensen te drukken! Daarom kunt u vragen om een klein woord, een voornaam, een datum, een symbool, enz. te graveren.

Snelle en gratis levering van al uw bestellingen!

De juwelier Art'emi bezorgt uw sieraden gratis rechtstreeks bij u thuis in Hoogstraten. Dit bespaart u reizen en maakt uw leven gemakkelijker. Of u nu in Minderhout, Wortel, Elsbroeken, Meer of Voort woont, aarzel niet om te bestellen! Hetzelfde geldt als u in een naburige gemeente woont zoals Zundert, Alphen, Rijkevorsel, Wuustwezel en Merksplas.
Ontdek onze creaties en bestel nu om te genieten van gratis verzending!